Utleie av lokaler sentralt i Oslo

 

Vi har flotte lokaler og meget rimelige utleiepriser.


Lokalene kan leies når vi ikke selv har kurs. Vi har yogarom både i første og i annen etasje. De fleste fredager, lørdager og søndager kan lokalene leies hele dagen og de fleste formiddager er det også mulighet for å leie. Her er link til kart og foto hvor du ser beliggenheten, bygningen og inngangene til yogarommene.

Yogarom II Yogarommet i annen etasje er på 58 kvadratmeter. Det egner seg for kurs på opptil 20 personer. Det er garderobe i gangen og et toalett.

Yogarom IYogarommet i første etasje er på 43 kvadratmeter. Her er det også et toalett og garderobe med inngang direkte fra Motzfeldtsgate. Det er plass til opptil 14 personer hvis de skal ligge ned. Begge rommene har stereoanlegg (til CDer, ikke til usb). Skal det skal spilles musikk ( f eks til dans / bevegelse) egner lokalet i første etasje seg best.

Matter, puter og pledd kan brukes etter avtale. Vi har og prosjektor (ta med dine egne kabler og kom og test før du skal bruke utstyret) flipover som kan brukes.

Priser: Lokalet i annen etasje koster 3200,- for en hel helg (fredag, lørdag, søndag). En dag koster 1600,-

Lokalet i første etasje koster 2600,- for en helg. En dag koster 1300,-
Minstepris (for f eks et par timer) er 1000,-

Betingelser for leie

Lokalene må ikke brukes slik at det medfører skade på tregulv eller inventar. Det må ikke brukes sko eller lignende i yogarommet (kun strømpesokker eller bare føtter) eller bord/stoler som lager merker i golvet. Det skal ikke brukes olje eller lignende i rommene. Det skal heller ikke inntas mat eller drikke (annet enn vann) i rommene eller i garderobene. Det kan ikke unngås at det søles litt når folk spiser og drikker te og det egner rommene seg ikke til. Det er mange hyggelige cafèer og spisesteder i området. Lokalene ryddes og rengjøres etter bruk.

Skriftlig avtale om betingelsene for bruk av lokalet, levering av nøkkel osv signeres av leietakeren for leie.

Du er velkommen til å komme for å ta en titt på lokalene. Vi har holdt på med yogakurs siden 1995 i disse rommene og kan garantere at det er gode vibrasjoner :-)
Ta kontakt på epost@yogakurs.no eller på tlf 22 68 95 00 / 95 83 53 02