Yogaretreat

YogaYoni retreatsenter • en perle i Telemark

Kursopphold med yoga, meditasjon og god tid - i fredelige og naturskjønne omgivelser

Telemark sommeren 2018

Meditasjon på strandenFerie med yoga og meditasjon gir skikkelig avkobling, avspenning og overskudd. Du kan ta fatt på hverdagen igjen etterpå med energi og nytt overblikk. Undervisningen omfatter fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Den daglige rytmen gir muligheten for å gå mer i dybden med yogaen og gjør det samtidig lettere å komme i gang med en yogapraksis på egenhånd. Yggdrasil Yogaskole har hatt Yogaferie i Telemark siden 1995.

Yogaferie I : Introduksjon til retreat
8 dager 21.07 - 28.07

Balanseøvelser uteYogaferie I : Introduksjon til retreat: ukeskurs / 8 dager

Disse kursene er åpne for alle som ønsker å lære seg yoga og meditasjon eller ønsker ny inspirasjon til sin praksis. Her vil du bli introdusert til hva et retreatkurs handler om og samtidig nyte godt av virkningene av den daglige rytmen med yoga, avspenning og meditasjon. Det er et variert program av forskjellig yoga i løpet av dagen og du har tid til å nyte naturen og ha fritid. Har du gått på kurs før men ikke hos oss kan du gjerne skrive litt om hvor du har gått og hva slags yoga du evt holder på med. Bruk da tekstfeltet nederst på siden

Yogaferie III : Retreat
8 dager 23.06 - 30.06

SpisestueYogaferie III : Retreat • ukeskurs / 8 dager

Dette er fordypningskurs som er åpent for alle som har vært på Yogaferie I kurset tidligere eller har fulgt kurs hos oss over en periode i Oslo. Har du gått på kurs andre steder kan du høre med oss om det er en yogaform vi kan sammenligne oss med. På dette kurset trekker man seg i større grad tilbake fra hverdagens påvirkninger for å utforske de dypere virkninger av yoga og meditasjon. Her vil du lære deg kraftige og virkningsfulle teknikker fra den tantriske yogatradisjonen. Opplegget er mer intenst enn på introduksjonskurset men det er fortsatt Yogaferie og du vil få god tid til å gjøre ting på egenhånd.
Dette vil naturligvis gi en større ro og fordypelse. Påmelding og prisene nederst på siden.

Påmelding og priser

 

Yogakurs i Telemark

- ferie med yoga, avspenning og meditasjon
KamelenYoga er for alle

Du trenger ikke å være spesielt myk eller sprek for å delta, alle kan ha glede av yoga. Er det enkelte øvelser du velger å stå over er du naturligvis fri til det, yoga er ikke konkurranse. Kursopplegget gir deg mulighet for å få gjort deg erfaringer med yoga og meditasjon. Vi bruker mange forskjellige fysiske øvelser, pusteøvelser og avspenningsteknikker. Du vil lære mer om samspillet mellom kroppen, pusten og sinnet. På introduksjonskurset vil du innen meditasjon vil du kjent med "Energiens kilde" og enkelte trinn av "Indre stillhet".

SpisingEn daglig rytme

Det vil være undervisning flere ganger hver dag. Vi begynner med fysiske øvelser før frokost og fortsetter med avspenning og meditasjon på formiddagen. Etter frokosten bruker vi et par timer på praktiske oppgaver som matlaging, renhold og andre aktiviteter. Det er en viktig del av kurset å være aktiv og utovervendt i denne perioden på formiddagen. Etter middagen har du dagen på deg til å utforske området, være på stranden, bruke båtene eller hva du vil. Det er fine bade- og turmuligheter. Ut på ettermiddagen samles vi igjen til yoga og enkelte kvelder vil vi samles til meditasjon. Er det mulig vil vi også gjøre yoga og meditere ute.

CampingInnkvartering og måltider

Du kan velge mellom tre forskjellige innkvartingsmuligheter på våre Yogaretreat. I en eldre oppgradert skolebyggning har vi yogarom og spisestue med peis. Her serveres det frokost, middag og kveldsmåltid; brød og pålegg, supper og varme retter, god og næringsrik vegetarisk mat som i hovedsak er økologisk. Vi har dyner og puter, ta med sengetøy . Husk også ledige klær til å gjøre øvelser i.

På roturVær deg selv

Du trenger ikke å tro på noe bestemt for å ha utbytte av yoga, og det vil ikke bli gjort forsøk på å pådytte deg noe spesielt livssyn. Yoga og meditasjon er metoder til å komme i kontakt med deg selv, din indre ro og dine ressurser.

På trappenAdkomst

YogaYoni kurssenter i Telemark ligger på østsiden av Nisser i Nordbygda mellom Treungen og Vrådal.

Med tog fra Oslo: Ta tog til Drangedal. Bestiller du i god tid, kan du få minipris. Fra Oslo går det tog på formiddagen kl 11:25. Se NSB . Det er i Drangedal kl 13.58. Herfra kan vi arrangere at du blir hentet hvis du bestiller henting fra oss. Turen fra Drangedal til Nissedal tar ca 1 time. Avreisedagen går det tog fra Drangedal kl 11:58 og toget er i Oslo kl 14:25.

Med bil fra Oslo: Fra Oslo er det ca 3,5 times kjøring. Kjør til Kongsberg –Notodden og ­videre gjennom Seljord – etter Seljord se etter avkjørsel mot Brunkeberg – Vrådal. Derfra kjører du til Nordbygda i Nissedal. Vi holder til ved Sandvin camping og i Grendehuset. Her er link til kart hvor du kan få opp en kjørerute ved å skrive inn hvor du starter.

Lærerne

Lærerne på kurset er Moksha og Amrit

Krav til deg som kursdeltaker

Vi forventer at du er motivert til å være med på hele programmet også hvis det skulle være annerledes enn det du forestilte deg. Har du lært yoga andre steder er viktig å være åpen for at yogaen på Yogaretreat kan være forskjellig fra det du har lært tidligere. Du må være innstilt på at ta fullstendig pause fra telefoner, aviser og radio den uken kurset varer. På den måten vil du være mer til stede på kurset i sin helhet og få best utbytte.

Påmelding

Kryss ut for det kurs du vil på og fyll ut med navn, adresse osv under her. Du sikrer deg plass på kurset ved tidlig innbetaling av påmeldingsgebyret.

Vi sender deg påmeldingsblankett og giro i posten. Resterende beløp betales før kursstart. Skulle kurset bli avlyst tilbakebetales påmeldingsgebyret i sin helhet, ellers ikke.

Yogaretreat sommeren 2018

For påmelding "huk av" i feltet ut for kurset du vil melde deg på og velg overnatting. Deretter fyll ut med navn, adresse og epost i feltene under her.
Her kan du se innkvateringsmulighetene

Påmeld

 

Kurstype

Dato

Varighet

Lærere

Pris inkl depositum

Depositum

 

Yogaferie I

21.07-28.07

1 uke

Moksha og Amrit

6800

1500

Fullt

 

Yogaferie III

23.06-30.06

1 uke

Moksha og Amrit

6800

1500

Fullt

 

Kun for YLU I

07.07-14.07

1 uke

Moksha og Amrit

6800

1500

Innkvartering i 2 sengsrom på hytten "Rindeberg" begrenset antal plasser • pristillegg 800 pr uke

Fullt på YF III, 23-30.06

Innkvartering i enerom på hytten "Rindeberg" begrenset antal plasser • pristillegg 1800 pr uke
Fullt på YF III, 23-30.06
Fullt på YLU I, 07-14.07

Innkvartering i 2 sengsrom på hytten "Dølhus"• pristillegg 800 pr uke
Fullt på YF III, 23-30.06

Innkvartering i enerom på hytten "Dølhus"• begrenset antal plasser • pristillegg 1800 pr uke
Fullt på YF III, 23-30.06

Innkvartering i hytte på Sannvin camping • inkludert
Fullt på YLU I, 07-14.07

Innkvartering i enerom på Sannvin, begrenset antal plasser • pristillegg 1400 pr uke

Fullt på YF III, 23-30.06


Deltakerne på Yogaferie II må ha vært på kurs hos oss i Oslo eller vært på Yogaretreat tidligere. Vi sender deg en mail med praktiske opplysninger og en giro med påmeldingsgebyret på 1500,- når vi har mottatt din påmelding. I mailen er det informasjon om når kurset begynner, kolletive transportforbindelser, hva du bør ha med osv.

Velkommen på Yogaretreat!

Betingelsene for påmelding:

AVTALE

Jeg er innforstått med at påmelding til kurs er bindende. Jeg reserverer meg plass på kurset mot at jeg binder meg til å betale kursavgiften. Jeg har lest igjennom teksten på denne side og er innforstått med det som står her. Påmeldingsgebyret på kr 1500,- betales umiddelbart (vi sender giro).

Skulle et kurs bli avlyst refunderes hele kursavgiften umiddelbart. Avmelding må skje på mail eller i brev senest én uke før kursstart. Påmeldingsgebyret refunderes da ikke, men resten av kursavgiften vil bli tilbakebetalt umiddelbart. Ved senere avmelding betales hele kursavgiften også selv om jeg ikke møter på kurset.

Jeg har lest og aksepterer betingelsene for påmelding (les igjennom før du setter hake).

Navn

Adresse

Postnr.

Sted

Telefon (P)

Telefon (J)

Alder

E-post

Sjekk at din epost adresse er skrevet korrekt!

Andre opplysninger: