Meditasjon

Kjære alle som går på yoga hos oss i Motzfeldtsgate!

Vi følger retningslinjer fra Oslo kommune og stopper all undervisning i Motzfeldtsgate. Vi tilbyr Zoom-undervisning til alle istedenfor.

Jeg var helt ny på kurset yoga og meditasjon I. Jeg bor langt vekk fra Oslo og var litt nervøs når jeg i høst for første gang logget meg på zoom. Men så gikk det så bra!

Det ble gitt svært gode verbale instruksjoner og stemningen har vært hyggelig, nesten som om jeg var i samme rom med alle andre. Lærerne ser deg og veileder på en trygg og profesjonell måte gjennom timen.

Å praktisere yoga betyr svært mye for meg, ikke bare i denne spesielle, tiden, men også i mitt vanlige liv, i en travel hverdag med familie og jobb.

Ved å praktisere yoga finner jeg ro og trekker meg en liten stund tilbake fra omverden, og det fungerte overraskende bra på mange mils avstand.

Takk for en god og varm velkomst på første kurset! Jeg gleder meg å fortsette!

Flere uttalelser om yoga på zoom >>
Birgit, Kristiansand

Yogakurs på Zoom:

Få en erfaren og profesjonell yogalærer på besøk, rett hjem i stuen. Yoga på Zoom fungerer veldig bra; vi har stor skjerm og kan se deg, og du kan se og høre læreren.

Ta kontakt hvis du vil ”hoppe inn” på de kursene som er i gang. Da betaler du kun for de ukene som er igjen. Send mail til epost@yogakurs.no  eller ring oss på 95 83 53 02

Hvordan komme på yogaklasser med Zoom:
 • For å komme til Yggdrasil Yogaskole’s digitale møterom på Zoom, klikk på
  https://zoom.us/j/6317970214?pwd=K1Y2UEE0RCtRM0lwNi93NmJLOVVLdz09
 • Meld deg på kurs i feltet under. Er du sent ute og kurset har startet, send en mail til epost@yogakurs.no hvor du oppgir navn og hvilken klasse du vil på.
 • Da kan du være med “live” og vi kan se deg. Bruk helst laptop eller nettbrett, mobiltelefon har litt for liten skjerm, men det går også. Når du logger deg på, kommer du først til et “venterom” hvor læreren ser hvem du er og slipper deg inn i “yogarommet” ca. 5-10 minutter før klassen.
  Nederst i venstre hjørne ser du to ikoner for mikrofonen og kameraet ditt.
 • Mute / Unmute: Slår på og av mikrofonen.
  Kontrollèr lyden ved å klikke på ^ -pilen ved siden av Mute / Unmute. Her kan du endre innstillinger for mikrofonen og høyttaleren.
 • Video / Video off: Slå på ditt kamera. Hvis du ikke vil at læreren skal se deg kan du slå det av, men da får du heller ikke tilbakemeldinger fra læreren. Vi vil helst se deltakerne for å kunne gi best mulig undervisning.
 • Husk å lade din laptop eller ditt nettbrett opp før klassen hvis du ikke har koplet strøm til. Legg også matter og puter du bruker klar til bruk før klassen starter.

Dette er en såkalt affiliate-lenke til Humanize.no som gir oss 10% inntekter på alle kjøp som du evt. gjennomfører

www.humanize.no

Påmelding til kursene

Meld deg på et kurs ved å trykke på «Påmeld» i skjemaet under eller bruk sidemenyen til høyre. Hvis du er ungdom under 25 år angi Ungdom i rabattfeltet når du kommer til kassen og du får 20% rabatt på kurset. Når du kommer til kassen kan du betale med kredittkort eller PayPal.

Påmelding via epost eller telefon
Fint om du prøver å melde deg på via nettsiden først. Du kan også kontakte oss via e-post til epost@yogakurs.no, oppgi navn, adresse, fødselsdato, mobilnummer og hvilket kurs du vil melde deg på. Oppgi også denne informasjonen for evt. andre personer du melder på. Eventuelt ring oss. Vi tar telefonen når vi kan og ringer tilbake hvis vi ikke kan – 95 83 53 02.

Har kurset du vil gå på allerede startet?
Dersom det er ledig plass kan du melde deg på etter at kurset har startet. Ta kontakt via mail eller ring oss på 95 83 53 02.
Vi sender deg en giro for de ukene som er igjen på kurset.

Vær med på yoga flere ganger i uken til samme pris

Du er velkommen på andre kurs enn det du er påmeldt. Ordningen gjelder for Yoga og meditasjonskursene på samme eller lavere nivå og Yoga for gravide, i perioden du er påmeldt et kurs. Går du for eksempel på Yoga og meditasjon trinn I (YM I) kan du komme på de andre YM I. Går du på YM II er du velkommen både på YM I og YM II kursene.

Åpen drop in klassene lørdag og søndag er har vi foreløpig pause med. Vi starter opp igjen med de når vi kan ha “fysiske” klasser i Motzfeldtsgate.

Privattimer

Her har vi også pause, men ta kontakt hvis du ønsker personlig veiledning. Vi kan ta noe på telefon. Privattimer her på skolen koster 650,-. Vi kan gi deg råd, tips og inspirasjon til din yogapraksis og sette opp forslag til din selvstendige yogapraksis utfra dine behov. Lærerne har lang erfaring med yoga og undervisning. Kontakt oss per epost eller ring oss på tlf 22 68 95 00.

Yggdrasil Yogaskole

Se detaljert informasjon om hvor vi holder til og hvordan du kommer til oss: