Butikk på nett og i Motzfeldtsgt 26

Yogabutikken med kvalitets produkter!

Flere nye norske bøker har kommet til i det siste – Ja, vi har nok det beste innen yogabøker! 

Du er velkommen til å komme innom i vår butikk i Motzfeldtsgate 26, vi tar kort. Vi sender gjerne varene til deg, da bestiller du på denne siden. Du kan også hente varene i butikken.

Åpningstidene er varierende. Det er åpent i forbindelse med kursene. Kom da gjerne en halvtime før eller litt etter kurset er slutt. Du finner kursoversikten her. Du kan også gjerne ringe og avtale et tidspunkt for å besøke butikken: tlf. 95 83 53 02.

Hvordan du bestiller på nettsidene: Trykk Hurtigvisning for varen du gjerne vil bestille. Deretter trykk Kjøp og du går direkte til kassen hvor du kan betale med kredittkort, Zettle by PayPal eller få varene tilsendt med faktura (det koster kr 30 ekstra i gebyr). Hvis du gjerne vil lese mer om en vare trykk midt på bildet – det tar deg til en mer utførlig beskrivelse av varen. Prisene i butikken er angitt med moms, men uten frakt. Frakten beregnes under bestillingsprosessen.

Hvis du gjerne vil bestille en eller flere varer i nettbutikken og selv hente de i vår butikk går det fint. Bare velg den fraktfrie løsning: «Hentes i Yogabutikken, ta kontakt for å avtale tidspunkt» når du kommer til kassen. Vi har ikke normale åpningstider, henting av varer må avtales på forhånd. Ring 95 83 53 02 eller send en mail.

Rabatter

Vi designer en del av produktene selv, importerer direkte uten mellomledd og kan derfor holde lave priser. Bestiller du mer enn 10 stk av samme vare som meditasjonskrakker/puter, sylinderputer og futonmatter får du 10% rabatt. Send da en mail til epost@yogakurs.no for et ekstra godt tilbud.

Gavekort

GavekortVil du gjerne kjøpe et gavekort? Gå til denne side for å bestille gavekort på valgfritt beløp >>
Uttalelse fra en som fikk et kurs i yoga og meditasjon på zoom: “Den beste bursdagsgave jeg noensinne har fått”.

Streaming av yogaklasser i tre nivå

Videoene kan kjøpes og streames på Vimeo:

Nivå 1 Nivå 2 Nivå 3


Eller de kan kjøpes som en trippel DVD:
Kjøp trippel DVD

Guidet innføring i yoga og meditasjon – et hjemme studie – når og hvor du ønsker det

Klassisk yoga og meditasjon med Amrit – Yogaklasser i tre nivå

En guidet innføring i teknikker og metoder fra yogatradisjonen gjennom tre nivåer. Hvert nivå har et program med forskjellige versjoner; en introduksjonsversjon, en fullversjon og en kort versjon når du har mindre tid. Fra undermenyen kan du gå direkte til avspenninger, foredrag og meditasjoner.

Inneholder: 45 fysiske øvelser, 4 pusteøvelser, 7 avspenninger og 5 meditasjoner. Tilsammen 21 timer og 56 minutter med klassisk yoga

Nivå 1:  4 timer, 17 min
Nivå 2:  9 timer, 7 min
Nivå 3:  8 timer, 32 min

Pappa 44 år:
“Jeg er igang med 3xdvd’en, og jeg må si det er et svært gledelig gjenhør!! Har savnet kursene etter vi flyttet ut av byen. Dette er gull!!

3 program med pusteøvelser og avspenning

 

Frigjør pusten med yoga – lastes ned på mobil eller laptop

av Thomas Moksha Kolby

3 program progressive med øvelser og avspenning
Anspent pust er blitt vanlig. Pusten påvirker vår tilstand, både fysisk og psykisk. Det er forbausende lett å få det bedre i kropp og sinn ved å jobbe litt med pusten og gjøre avspenning. De tre programmene inneholder enkle og effektive øvelser som fjerner stress og spenninger fra pusten. Du blir guidet gjennom øvelsene og avspenningene. Man trenger ikke å være konsentrert eller gjøre vanskelige stillinger. Du kan laste ned albummet eller kjøpe det som en MP3 CD (kan spilles på nesten alle nyere CD og DVD spillere).

Chakra – esoterisk yoga

Klassisk yoga og tantrisk meditasjon

av Bjarke Jørgensen

Boken er både en grunnbok i Klassisk yoga og tantrisk meditasjon og en introduksjon til den dypere, esoteriske yogaen. Det er en håndbok i å utforske chakraene gjennom å bruke de kraftfulle redskapene i den klassiske yogaen. Boken er bygget opp slik at selv nybegynnere kan ha glede av den. Du starter med å bli kjent med kroppen, pusten og sinnet gjennom enkle avspen­ninger, gode meditasjonsstillinger, enkle yogaøvelser for ryggen, grunnleggende pusteteknikker og meditasjoner.

Deretter følger du yogatradisjonens tilnærming til vekking av Kundali­kraften, den slumrende energien: Først får du mer kontakt med Sushumna (den sentrale energistrømmen) gjennom å rense og balansere Ida og Pingala – de to hovedenergistrømmene i kroppen. Videre utvikler du kontakten med hvert chakra gjennom fysiske stillinger, pusteteknikker, andre energiteknikker, avspenning og meditasjon knyttet til dette chakraet. I løpet av boken vil du gradvis lære den integrerte chakra-meditasjonen Energiens kilde.

QR-koder

Yogatradisjonens teknikker læres best ved å følge en muntlig instruksjon. Gjennom boken finner du QR-koder til en del av teknikkene med link til video- og lyd-filer. Det er over syv timer med instruksjoner som gjør innlæringen lettere og gir et større utbytte av teknikkene.

Boken bygger på den klassiske yogatradisjonen og den nøkterne, skandinaviske formen som denne yogaen har fått gjennom de danske yogiene Swami Janakananda og Per Peo Olsen – i tillegg til forfatterens egne erfaringer både i livet, på yogamatten og gjennom å undervise.

Giv Slip

Om dyb tantrisk yoga og meditation

av Swami Janakananda

Gi Slip: Om dyp tantrisk yoga og meditasjon – og om å meditere liggende er en svært generøs bok om den tantriske esoteriske yoga- og meditasjonstradisjonen. Den inneholder først og fremst praktisk veiledning basert på en swamis livslange erfaring. Den inneholder lenker og QR-koder til 10 lydfiler med mer enn 4 timers guidede meditasjoner, avspenninger og konsentrasjonsøvelser (på dansk). Boken er vevd sammen med relevant vitenskapelig forskning og er delvis selvbiografisk, blant annet om forfatterens læretid i India på slutten av 1960-tallet. De ca. 100 illustrasjonene og bildene knytter bokens praktiske anvisninger og teksten sammen til en kunstnerisk helhet som kan gi deg innsikt og inspirasjon i hvordan meditasjon og avspenning kan berike ditt liv og din hverdag. Boken er på lettlest dansk og er en skikkelig innbundet praktbok (hardcover) på 369 sider.

Meditasjonen Indre Stillhet

av Per Peo Olsen

Boken er en innføring i meditasjonens psykologi og filosofi. Hvordan ser meditasjonen på kroppen og sinnet, på tanker, følelser, humør og reaksjoner? Hva er forskjellen mellom avspenning og meditasjon? Hva er forskjellen mellom sinn og bevissthet? Hvordan nå tilstander av en ekte indre stillhet fylt av levende bevissthet? Er det mulig å finne frem til en autentisk indre kjerne av identitet bak om alle skiftende tilstander og humør? Kanskje blir man utfordret i sin egen forståelse. Vil man lære å praktisere Indre Stillhet, er det grundige beskrivelser av forøvelser til meditasjonen og av alle meditasjonens syv trinn. Med de innlagte QR-kodene føres man direkte til muntlig instruksjon i teknikkene. Det er lettere å praktisere med riktig pedagogisk instruksjon.

Yoga og meditasjon i hverdagen

av Swami Janakananda

Swami Janakananda’s bok om tantrisk yoga og meditasjon. En bestselger i hele Europa som også er utgitt i USA og Australia. Her gjennomgås yogaprogram med både fysiske øvelser, pusteteknikker, avspenning, konsentrasjon og meditasjon. Øvelsene er særdeles godt illustrert med foto. Boken gir en informativ og usekterisk innføring i yogatradisjonen.

Swami Janakananda’s klassiske yogabok i en ny oversettelse til bokmål gjort i samarbeid med Alexander Meyer, Kolbjørn Heggstad og Audhild Naustdal. Utgiver: Bindu forlag.
Denne boken tilbyr yoga uten at en må endre livsstil.

Swami Janakananda understreker ikke bare den praktiske siden av yoga og meditasjon i denne boken, med deler den tantriske visdom og syn, som gir deg den frihet å praktisere yoga og meditasjon helt på din egne vilkår.

Det er gjort mange forsøk på å forklare yoga fra en skolert eller religiøs synsvinkel. Denne boken derimot, beskriver yoga innenfra, basert på forfatterens egen forståelse – fra en yogi’s perspektiv. Yoga har, gjennom mange tusener av år, utviklet seg til et system som vedgår menneskelig utvikling og helse. Vi finner spor av yoga fra fortiden på jordens forskjellige kontinenter. I dag er både yoga og meditasjon en av de mest brukte alternative terapi-formene i mange land, og en basis for et aktivt og kreativt liv for mange mennesker.

Idet du følger øvelsene i denne boken, vil du innse at yoga er basert på en utstrakt kunnskap om menneskets natur: En kunnskap som ikke er begrenset av alder, livsstil eller nasjonalitet. Det er frukten av en levende tradisjon, der kunnskap er videreført direkte fra lærer til elev, fra generasjon til generasjon.

En praktisk og inspirerende bok for ditt eget arbeid med yoga og meditasjon.

Frihet i fødselen

av Leela og Parvati

Parvati og Leela’s bok om yoga for gravide. Øvelser til å styrke kroppen i svangerskapet, til bruk i fødselen og i perioden etter fødselen. Godt illustrert med foto.

Neseskylling

Hvordan gjør man neseskylling ? Les her og se en kort video >>

NoseBuddy neseskyller

Hardplast

– med ekstra lang tut som gir større vanntrykk. Godt egnet hvis det er liten passasje i nesen. Leveres med måleskje for salt og bruksanvisning. Velg mellom blå, rosa eller grønn kanne.

Nesehornet / Rhino Horn

Hardplast

– liten og handy neseskyller som grei å ha med i bagasjen. Leveres med måleskje for salt og bruksanvisning. Velg mellom rød eller blå kanne.

Mala

Meditasjonsverktøy

 

En mala er en kjede med vanligvis 108 perler eller frø av forskjellig art som brukes til mantraresitasjon og i tantriske meditasjoner. Disse malaer er håndlaget i India.

Futonmatter

Lotus futonmatte til yoga, avspenning og meditasjon

Lotus LogoYogamatte med innhold av stoppet bomull. Velegnet til yogastillinger, avspenning og meditasjon. Matten er laget med 108 gjennomgående stoppinger. Leveres med et vaskbart yttertrekk i sterk og god kvalitet som vist på produktbildene. Innertrekket er bomullens naturlige farge. Innertrekket er bomullens naturlige farge. Mål: 5 x 75 x 190 cm. Vekt: 5,3 kg. Trekk: 3 kg.

Du kan velge forskjellige farger på trekket. Du kan også få matten uten trekk eller  kjøpe  kun yttertrekket. Dersom du ønsker kun matte eller kun trekk, send oss en epost til: epost@yogakurs.no

Å sitte godt i meditasjon

I meditasjon vendes oppmerksomheten innover og det er ikke meningen at du skal være opptatt med hvordan du sitter. Komfort er derfor viktig. En riktig dimensjonert krakk eller pute vil løfte bekkenet over knærne og gi naturlig retthet i ryggen. Puten egner seg best for de som er smidig nok i knær og hofter til å kunne sitte med korslagte ben. Er dette vanskelig i utgangspunktet vil en meditasjonskrakk være mer komfortabel. Med krakken sitter du på knærne med krakken mellom legger og lår.

Les mer om meditasjonsstillinger.

Meditasjonskrakk

Settes mellom legg og lår når du sitter på knærne. Gjør det enkelt å sitte rett i ryggen og samtidig komfortabelt på gulvet.
Les mer om meditasjonsstillinger.

Lotus meditasjonspute

Lotus LogoAnatomisk formet meditasjonspute som gir god plass til føttene og jevn støtte under baken og lårene. Designet av Yggdrasil Yogaskole og fremstilt etter våre spesifikasjoner. Perfekt hvis du sitter i meditasjonsstilling. Puten er stoppet med bomull eller bokhveteskall som er det tradisjonelle fyllet og som gir en fast og behagelig sittestilling. Vi får meget gode tilbakemeldinger. Velg mellom fargene: oransje, grønn, plomme, blå, rød og natur. Les mer om meditasjonsstillinger.

Lotus sylinderpute

Lotus LogoLotus sylinderpute finnes nå i fargene blå, rød, plomme og grønn.
Klassisk sylinderpute ca. 23 x 61 cm, veier rundt 2200 gram. Veldig god til å sitte på over skrevs eller ha under knærne hvis du har problemer med å ligge flatt på ryggen. Passe løft på knærne avlaster korsryggen. Putene er fylt med kapok (bomull)

Lotus Rondo pute

Lotus LogoLotus Rondo pute er ca 20 cm høy og 30 cm bred. Brukes til å sitte på når du sitter på knærne i klassisk zenstil, evt med meditasjonsmatte som underlag i tillegg. Putene har naturlig kapok fyll.
Les mer om meditasjonsstillinger.

Lotus Zabutonmatte

Lotus LogoFinnes i fargene rød, plomme (mørk rød) og blå.
Ca 5 cm i tykkelsen og 78 x 78 cm bred. Brukes som meditasjonsmatte.
Mattene har bomullsfyll med stopping. Ny, fastere og forbedret utgave.
Les mer om meditasjonsstillinger.

Treningsmatter

Kork og naturgummi yogamatte med Chakratrykk

Behagelig, slitesterk og naturvennlig kork- og gummi matte med god friksjon. Perfekt til stående og sittende yogaøvelser. God og fast struktur med chakrategninger fra vår tradisjon og logoen til Yggdrasil Yogaskole nederst.

En 4 mm tykk yogamatte som veier 2,3 kg. 1 mm kork og 3 mm naturgummi. Chakratrykkene er designet ut ifra vår tradisjon med riktige farger, antall lotusblader og symboler. Designet av vår kollega Bjarke ved Skandinavisk yoga og meditasjonsskole. Trykket er produsert med thermal transfer printing. God og fast struktur med vakre chakrategninger og logoen til Yggdrasil Yogaskole nederst. Varer lenge.

Stake til lysmeditasjon – Tratak

Stake til lysmeditasjon – Tratak

i eloksert aluminium og lakkert tre. Kan innstilles i høyde mellom 60 og 99 cm slik at høyden vil passe uansett om du sitter i en meditasjonsstilling på en pute eller på en meditasjonskrakk.

Gavekort

GavekortBestill et gavekort på valgfritt beløp

Vi sender faktura og PDF med et fint gavekort. Du kan bestille gavekortet på denne siden >>

Rooibush te

Pose med 100 gram te

Velsmakende og sunn te som kan drikkes på kvelden. Rik på vitamin C og mineraler. Det er skrevet bok om de positive virkninger av denne te og som sagt, den er velsmakende.