Uttalelser om zoom undervisning

I begynnelsen var jeg litt usikker på hvordan overgangen fra fysiske til digitale klasser skulle bli, men det har egentlig fungert veldig bra. Det er enkelt å følge instruksjonene til veilederen, som også kan følge opp hver enkelt ved hjelp av video. Med mye stillesitting under pandemien har ukentlig yoga vært viktig for meg både for å myke opp kropp og sinn.

Vetle

Oslo

Når vi gjør yoga med zoom, fungerer det ganske bra og på en spesiell måte. Jeg føler ikke avstanden i det hele tatt, men tvert imot. Jeg har gode muligheter for å slappe av og konsentrere meg bedre, og jeg føler også en direkte forbindelse med læreren. Det ser ut til at vi går inn på et helt nytt kommunikativt nivå i yogapraksis. Jeg er veldig glad for å ha muligheten til å øve sammen med andre gjennom zoom.

 

Marina

Vyborg, Russland

Dette “annerledes-året” har gitt oss mange nye erfaringer på godt og ondt.

Noe av det gode som har kommet ut av det er yoga på zoom – det er det beste som kunne skje! Jeg har de siste årene ikke hatt mulighet til å reise inn til Oslo for å følge klassene til de beste lærerene – mine mentorer i yoga Amrit og Moksha. Det har vært et stort savn, både fordi de holder de beste klassene, men også fordi de er min største inspirasjonskilde som yogalærer.

Jeg håper zoom klassene har kommet for å bli, det gir en unik mulighet til kvalitets yoga i hverdagen. Tilbudet om å delta i alle klassene på sitt nivå og under gjør at jeg har den unike muligheten hjemme i min egen stue flere ganger i uken. Jeg føler meg like godt sett og ivaretatt via skjermen som jeg gjør i det fysiske yogarommet på Yggdrasil i Motzfeldts gate. Jeg synes også litt av gruppe energien er tilstede. For meg kan det ikke bli bedre! Sparer mye tid og energi på å ikke reise ut.

Jeg er ingen datafreak, men takk og lov for dette!

Cecilie

Eidsvoll

Det har varit mycket tacksamt att få vara med på årets Zoom-kurser då man dels har varit mest hemma och yogaskolan inte får ha kurser hur som helst som annars, men också för att jag bor en bra bit från Oslo. Jag har för det mesta deltagit på yoga 1 och 2, men också andningskursen som gick i höstas. Det blir något lite annat än att vara på skolan att göra yoga hemma via datorn men det fungerar hur bra som helst! Tackar skolan så jättemycket för att erbjuda denna möjligheten, det har lyst upp vardagen en hel del detta året!

Anneli

Sverige

Har deltatt på kurs på skolen i mange år og Zoom-kursene har vært en velsignelse både fordi jeg ikke kommer meg til Oslo for å delta, men også fordi Covid har endret strukturen i hverdagen dette året, så jeg er veldig takknemlig for å kunne delta igjen via Zoom. Med litt bakgrunn fra kursene ellers er det enkelt å delta på en datamaskin eller telefon. Man blir korrigert om man misforstår og lærerne er såpass erfarne at det hele går veldig smidig. Takk for tilbudet!

Truls

Sverige

Gravidyogakurset til Amrit var veldig nyttig for meg, både under graviditeten og under fødsel, selv om deler av det var på Zoom. Kurset ga meg økt kroppsbevissthet gjennom pusten, bevegelser og meditasjon. Det ga meg økt ro og trygghet gjennom den siste fasen av graviditeten. Da fødselen kom følte jeg meg forberedt. Jeg fokuserte på pusten og var tilstede i riene, framfor å motarbeide de. Partneren min og jeg jobbet også veldig godt sammen, mye takket være den siste timen; fødselsforberedende med partner. Amrit var veldig tydelig på hva partner kunne gjøre for å støtte partner og disse tipsene kom godt med! Anbefaler kurset til alle gravide som ønsker å forberede seg til fødsel, føle økt tilstedeværelse og trygghet.

Ingrid

Oslo