Yoga hjemme - videoer og lyd-filer

Program med fysisk yoga, pust og avspenning

Yoga hjemme

Velkommen til vår nye side med videoer og lyd-filer som du kan bruke i din hjemmepraksis og som er en god erstatning for undervisningen du mister hos oss nå i tiden frem mot Påske.

Videoene kan sees på mobiler, nettbrett og datamaskiner. Vi anbefaler Firefox, Chrome eller Safari når du skal se videoene eller lytte til lyd-filene. Det er også mulig å se videoene på en AppleTV med Airlink eller i Vimeo sin App.

Hver video vil typisk inneholde en kort avspenning i starten, et program av fysiske øvelser, et par pusteteknikker og en litt lengre dybdeavspenning. Innstill lyden slik at den er behagelig å høre på – ikke for høy / heller ikke for lav.

Lyd-filene er med instruksjoner i Yoga Nidra avspenning og meditasjon. Disse kan gjerne brukes selvstendig eller etter et yogaprogram.

Videoene og lyd-filene vil være tilgjengelig frem til 20 april (hvor vi forhåpentlig starter opp ny sesong) og det kan bare anbefales å gjøre programmene flere ganger.

Hvordan bruke dette materialet?

  1. En god matte å gjøre øvelser og avspenning på
  2. et pledd å ha over kroppen under avspenning og
  3. en litt hard pute og kunne sitte på til pusteøvelser og meditasjon.

Når du har dette på plass start videoen (eller lyd-filen). Hvis enheten du bruker går i dvale gå til innstillingen for dette og slå det (midlertidig) av.

Det viktigste er å følge instruksjonene! Du trenger ikke å se på videoen hele tiden, men ta en titt når du trenger det – akkurat som om du er på en undervisningstime.

Vi håper du vil ha glede av disse videoene og lyd-filene – og gjennom dem få den gode virkningen som en yogatime gir.

Kjærlige hilsener, Moksha & Amrit

PS: Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger gjerne ta kontakt med oss. Se link til mobil / epost til høyre eller nederst på siden for både Amrit og Moksha

VIDEOER:

Klassisk yoga og meditasjon med Amrit – program 1

Instruksjon: Moksha | Model: Amrit | 8 videoer med yoga, avspenning og meditasjon

Klassisk yoga og meditasjon med Amrit – program 2

Instruksjon: Moksha | Model: Amrit | 10 videoer med yoga, avspenning og meditasjon

Yoga nidra

Instruksjon: Amrit | Sommerdag ved stranden

Avspenninger du kan lytte til på SPOTIFY

Meditasjon du kan lytte til på SPOTIFY

Gjør det selv yoga

Yoga er et omfattende og variert treningssystem for hele mennesket, både fysisk og psykisk. Her kan du prøve ut enkle øvelser. Du kan lese hvordan du gjør øvelsene ved å klikke på et av bildene eller tekstlinken.

God fornøyelse!

English version, click here.

Øvelser:

Lyd:

Lytt til en kort avspenning på 5 1/2 minutt på en stol eller lytt til en avspenning hvor du ligger ned (13 1/2 minutt). Du bør ligge komfortabelt på et par pledd eller en myk yogamatte (ikke en sticky matte).

Du kan også kjøpe CD’er med flere og lengre avspenninger i vår yogabutikk.

Egne sider:

 

Videoer:

Trykk på bildet av videoen du gjerne vil se – og den popper opp!

Soløvelsen

Katten

Skulderrulling

Neseskylling